Takuu

Jokainen uusi puukko (käytämme palveluehtojemme mukaisesti sanaa “puukko” kattamaan myös kirveet ja muut tuotteet), joka on ostettu Rosellilta, on elinikäisen takuun piirissä.

Puukon terä, kärki ja reunat ovat osia, jotka normaalissa käytössä kuluvat, eivätkä kuulu takuun piiriin, ellei voida osoittaa, että kyseessä on vika materiaalissa tai valmistusvirhe. Korjaamme tai korvaamme ainoastaan mahdolliset vialliset tuotteet. Elinikäinen takuu ei myöskään kata virheellisestä käytöstä, onnettomuudesta, itse tehdyistä korjauksista tai vastaavista itse aiheutetuista toimista syntyneitä vaurioita.

Jos puukon materiaalissa tai tuotteen valmistuksessa on tapahtunut virhe, korjaamme puukon ilmaiseksi tai korvaamme tuotteen samanlaisella tai vastaavalla, mikäli alkuperäinen malli on poistunut tuotevalikoimastamme.

Suuri osa tuotteistamme tehdään käsin luonnon materiaaleista, esim. puukahva ja nahkatuppi. Pienet poikkeavuudet ovat näin ollen mahdollisia kuvista, jotka esiintyvät verkkosivuillamme. Takuu ei kata pieniä ulkoisia poikkeavuuksia, ellei voida osoittaa, että tuotteen valmistuksessa on tapahtunut virhe.

Jos puukko kuuluu elinikäisen takuun piiriiin, Roselli maksaa postituskulut lähettäessään asiakkaalle uuden tuotteen. Takuu ei oikeuta rahojen palauttamiseen.